• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

    Peper

    Pikante en krachtige peperkorrels uit oa de Srilankaanse bossen.

    Pepersoorten

    De Good Food Shop biedt een heel assortiment aan pepers aan. Uiteraard zijn er de 3 basis soorten peper van Mill & Mortar namelijk zwarte peper, roze peper en witte peper. Daarnaast is er nog een hele rij aan speciale pepers die elk bij andere gerechten tot hun recht komen.  

    Gebruik een pepermolen of een vijzel met stamper om de peperbolletjes à la minute te verpulveren.

    Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, we helpen je uit de nood! Hieronder vind je een overzichtje van de verschillende pepers in volgorde van intensiteit (van zacht naar intens) én met de meest courante manieren om ze te gebruiken. 

    Een kort en krachtig peperoverzicht: Wanneer welke peper gebruiken?

    Peper
    Filter
    Sorteren op

    Peper

    Een lekker pittige witte peper met een gerookte toets. Heerlijk in combinatie met ei, vis, wit vlees of groenten.

    7.9

    Peper

    De fruitige handgeplukte rode peper uit Kampot komt goed tot zijn recht bij desserts, sauzen met room of versgemalen als finishing touch.

    9.99

    Peper

    De Malabar Groene Peper is een heerlijk zachte peper, ideaal bij verse kaas, groenten of vis.

    7.9

    Peper

    Ontdek de zachte smaak van deze roze 'valse' peper.

    8.2

    Peper

    Lange peper uit Sumatra heeft een warme pepersmaak met een toets van kaneel, kardamom en gember. Geniet van deze pikante en complexe smaak in Aziatische gerechten, vegetarische schotels of BBQ.

    7.9

    Peper

    Biologische 'faux poivre' met unieke tinteling in de mond (Timut Peper)

    7.9

    Peper

    Intense witte peper

    7.9

    Peper

    Krachtige zwarte peper

    7.9

    Peper

    Intense zwarte peper met florale hint

    7.9